09 November 2013

BERSAWANGAN

Assalamualaikum..


RINDU!


Dah bertahun rasanya tak update blog. Mula lepas kawen terus bizi nau nak updte, pastu sibuk dengan belajar,mengandung pulak, bersalin, berpantang and skarang dah ada baby girl yang *tiap-tiap ari geram tengok*. Banyaknya nak crita.. Tak sabar nak buat entri baru..


Cabaran skit tiap kali nak nk buat entri baru,mummy pgg laptop ja terus budak kecik ni bunyi2.. so kena cari masa yg sesuai untuk taip entri..

Apapun aku akan update jugak. Stay tune guys!





1 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini