16 Januari 2011

DETOX FOOT PATCH

Actually, i nak 'clear stock' detox foot patch yang tak surut-surut pun dalam kotak tu sejak delivery sebulan yang lalu..

DETOX FOOT PATCH ni sebenarnya adalah sejenis pelekat dengan penyerap toksin yang dipakai pada kaki  atau tumit untuk membantu menyingkirkan toksin dalam badan kita.
Foot patch ini berfungsi dengan 2 cara. Yang pertama, ia merangsang titik akupuntur pada tapak kaki dan yang keduanya dengan menarik keluar toksin melalui peluh. Secara asasnya ia bertindak sebagai “vacuum cleaner” toksin yang menarik keluar bahan berbahaya melalui peluh.



Cara penggunaan :

1.      Anda boleh meletakkan patch tersebut pada bahagian tapak, bawah buku lali dan juga tumit.
2.      Anda boleh menggunakan lebih daripada 1 patch dalam satu masa.
3.      Ia perlu digunakan pada kedua-dua belah kaki sekiranya anda mahu hasil yang terbaik.
4.      Ia harus dipakai selama 6-8 jam sehari untuk 15-20 hari. Selalunya ia dipakai pada waktu malam.
         Akan tetapi ia juga boleh juga dipakai pada siang hari asalkan tempoh masa pemakaian
         adalah selama 6-8 jam untuk memberikan kesan yang maksimum. Sekiranya pemakaian patch tersebut
         selesa di dalam stoking anda, apa salahnya jika memakai patch tersebut bukan?
5.      Digalakkan penggunaannya sebanyak 3-4 kali setahun.
6.      Digalakkan mengambil air kosong 8-10 gelas sehari untuk membantu proses detoksifikasi.

Antara kelebihan menggunakan detox foot patch ini ialah :

1.      Melegakan sakit dan ketidakselesaan yang disebabkan oleh arthritis
2.      Membantu meningkatkan system imun badan
3.      Mengurangkan stress dan kebimbangan.
4.      Membantu peredaran darah sekaligus mengurangkan bengkak pada tangan atau kaki.
5.      Menyegarkan badan.
6.      Membantu meningkatkan konsentrasi dan mental focus.
7.      Melegakan sakit kepala

(thanks to taqidoc.com)

sesapa yang berminat atau nak cuba guna FOOT PATCH ini,bleh email,or call/sms je 0125135821
untuk pertanyaan lanjut.


1keping RM1 sahaja  :)


TERIMA KASIH

2 ulasan:

DeQdEq berkata...

dah lama ada blog...awat br nak serlahkan diri...hehhe

welcome to blogging world my dearest fren...

nape tak join Nuffnang? boleh jana duit sampingan sambil berblog

nur ikhyar dee berkata...

saya tidak pandai dalam berblog ni deqdeq...macam mana nak join nuffnang tu?