12 Februari 2011

*UPDATE* ~perempuan kalau sayangkan suami/hubby/teman lelaki/boyfriend/bucukbucuk sila baca~

my friend cakap gambar kecil and tak nampak tulis apa,so i update gambar baru..
tQ kak suriati *_*



tajuk entri panjang tak hengat.

Sayasayanghubbysaya. Betul ke sayang? Macam mana tau sayang? Betul ke dia sayang?
Ish ish ish...sayang tu universal maksudnya.hanya kita sahaja yang tahu...

bukan kisah berkasih sayang,karang korang ingat aku nak suruh sambut valentine day pulak. Haram!!!

Ada rasa berat badan naik tak? Ala dok asyik study je,malas nak pergi bersenam kan... takpun sekarang dah ada kereta,lif,eskalator,even beskal guna bateri pun dah ada. memudahkan segala hal.

tak leh macam tu. bahaya.karang sayangsayang korang lari cari orang lain siapa yang susah. Tipu la kalau dia cakap "ala awak macam mana pun takpe,saya tetap suka". Boleh belah.

badan mau jaga ye adik kakak. Bukan sebab nak cantik pun tapi yang penting sihat. Kalau kita sihat,umur pun panjang. Kalau cantik tapi badan tak sihat,umur pun ngam-ngam je..tak syiok juga kan.

Mula-mula kira BMi korang dulu kat SINI 


Kalau rasa terlebih,ataupun rasa nak sihatkan lagi badan,silalah berkunjung ke SP Wellness Centre. Terletak di Taman Bunga Raya,berdekatan dengan SMK Ibrahim,Sungai Petani,Kedah. Pelbagai pakej ditawarkan dengan harga yang sangat-sangat menarik. Serius tak tipu. Tambah-tambah gym tu,memang berbaloi-baloi! Aku dah pergi survey 2-3 gym la kat area Sp ni,tapi kebanyakan mahal and ada yang equipment dia sikit je. Tak best la kan... nak ke Bionic Gym abang Ben cam jauh plak.heheTadi try la pergi tengok gym kat SP Wellness Centre ni,walaupun hujan tengah menggila lebatnya,tetap bersemangat waja nak survey jugak dengan kakak Nurul Asnie.

Memang puas hati la. if kita dah berdaftar untuk guna gym,sekaligus kita akan dapat guna bilik sauna dia secara percuma,dan korang bila-bila pun boleh datang guna gym ni,takde amik kehadiran pun..
Lagi satu,boleh buat yoga,aerobik and mcm-mcm lagi la secara percuma.

Kalau berminat,boleh call nombor ni untuk pertanyaan +6044211550 ataupun +60125589022

Boleh tengok pakej lengkap kat bawah ni ye *_*











bilik facial


sauna sauna..buang lemak bagus ni *_*


receptionist,nanti korang akan jumpa auntie yang baik ^_^


ini Kieran,gym instructor,tengok gambar before and after..


notakaki: semua keterangan dan gambar sudah mendapat kelulusan daripada pemilik. Terima kasih.

8 ulasan:

DeQdEq berkata...

amboi qeat...dh aktif ke gym ke? siap promote lagi....

gigiAriEma berkata...

wahhh rajin bonar yea pergi jim..hehe

nur ikhyar dee berkata...

*DeQdEq

belum aktif lagi,baru survey ja

ada cerita di sebaliknya...

hehehe

DeQdEq berkata...

haa....cita apa tu...

esk deqdeq balik sp...jom lepak nak?

nur ikhyar dee berkata...

*gigiAriEma

belum rajin lagik...
baru survey je
hehe

nur ikhyar dee berkata...

*deqdeq

boleh-boleh
nanti cuti maulidur rasul nak?
hehe

DeQdEq berkata...

a'ah...cuti maulidur rasul la...ajak masna n paan...

Azie Aziz berkata...

Salam. saya nak tanya, harga total untuk membership gym tu 168 per month sekali dengan trainer ke? ;)