19 Februari 2011

penangan abang BEN ashaari

penangan abang ben ashaari..ulang lagi tajuk di atas. sebabnya....hari ini sahaja follower telah meningkat dari 65 kepada hampir 82 orang...



hari ini dalam sejarah lah 17 orang  follow blog ni...

macam tak percaya,tapi kena percaya jugak..

nak terima kasih sangat-sangat kepada abang Ben sebab sudi buat segmen untuk blogger baru yang follower kurang dari 100...

sekarang dia tengah buat untuk blogger yang follower 1000--+++




sesapa tak join segmen abang ben memang rugi sangat-sangat la..huhu.pergi blog abang BEN cepat!!!

dan juga terima kasih daun keladi kepada semua yang follow blog ni hari ini...

thank you so much!!!!!

4 ulasan:

cik ayin berkata...

waaa..tahniah2.. :)

DeQdEq berkata...

tahniah qeat....teruskan usaha....

mmg abg ben ni byk membantu rakan2 blogger

nur ikhyar dee berkata...

@cik ayin

cik ayin lagi seronok sampai guling-guling kan,abang Ben jadi follower die..hehe

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

tu la kan..dulu macam segan nak ke blog abang ben ni,sebab rasa kerdil ja...sekali beranikan diri join,memang puas hati sangat-sangat.

Abang Ben rock yeah!!!