15 Februari 2011

WHAT SHOULD I DO???????

mau pecah kepala den buat benda alah ni...hahaha. Sengaja ek gigiAriEma tag saye...kuikuikui. Walaupun lambat tapi tetap berusaha untuk siapkan jugak... Tak kira korang kena baca jugak...*_*

aku siap buka youtube kot nak tengok lagu sesuai ke tak..haha.Gila masa final exam dulu pun tak buat mcm ni :) papepun thanks gigi sebab tag saya..okeh-okeh penat i buat,apa kata you all layan sambil imagine lagu-lagunya..kalau tak tahu terus google and dengar tau... ^_^


1. If someone says, “Is this okay?”, you say?

INSYAALLAH-Maher Zain

[sempena maulidur rasul]

2. How would you describe yourself?

JENNY- The Click Five

[aku konfius]

3. What do you like in a guy/girl?

NOBODY-Wonder Girl

[ahakz!]

4. How do you feel today?

MAGIC-B.o.B ft Rivers Cuomo

[tiap-tiap hari nak wish]

5. What is your life's purpose?

DIAM DIAM-Tilu

[hantam saja]

6. What's your motto?

JAHAT-Stacy

[muahahahaha terus gelak jahat]

7. What do your friends think of you?

KEABADIAN CINTA-Anuar Zain

[apa gelak? ko nyanyi dulu tengok]

8. What do you think of your parents?

THE REST OF MY LIFE-Maher Zain

[syg mak abah]

9. What do you think about very often?

SOMEBODY TO LOVE-Justin Bieber

[boleh gilo aku cenggini]

10. What is 2 + 2?

CRAZY-Simple Plan

[tu pun tak reti nak kira*ganaz*]

11. What do you think of your best friends?

GADIS SEMASA-Yuna

[merapu dah ni]

12. What do you think of the person you like?

HERO-Enrique Iglesias

[ooopss!]

13. What is your life story?

FLYING WITHOUT WINGS-Westlife

[di awangan]

14. What do you want to be when you grow up?

FIREFLIES-Owl City

[nk lampu kelip kelip]

15. What do you think of when you see the person that you like?

PAWANA-Ziana Zain 

[ cheh..hehe ]

16. What will you dance at your wedding?

GADIS DAN BUNGA-Rahimah Rahim

[hakhak...layan!!]

17. What will they play at your funeral?

SEPI-Sixth Sense

[ *_* ]

18. What is your biggest fear?

SUNGAI LUI-Aizat

[ den blasah je ]

19. What is your biggest secret?

GONE- N'sync

[ dah buang secret jauh-jauh]

20. What will you post this as?

WHAT SHOULD I DO-Jang Geun Suk

[kena buat sebab gigi tag..hehe]


siap!!!! yeay!

tag semua follower i ye,tak ramai pun...hehehe

2 ulasan:

bunga berkata...

best2 lagu 2..

nur ikhyar dee berkata...

*bunga

lagu yang mana syg???

tapi macam semua pun best kan???















^-^