06 April 2011

akibat gopoh gapah


Kelako le pulak ye,bila Encik Ben menganjurkan Gegar Blog 1000 edisi 4. Bila dia buat soalan dan para blogger kena geledah kumpulan tu kat SINI, aku bet semua orang jadik cam katun ja ,kelam kabut geledah terjah sana sini carik jawapan...hehehe

Aku camtu la sejak kemarin,sampai takleh nak angkat punggung,mata alert je kat bloglist yang ada nama Ben Ashaari. Penangan... Yang hari ni punya, tadi sikit punya konfiden dah aku bleh jawab soalan-soalan tu, siap post entri lagi, konon yang paling cepat la..

wakawaka la wei, gopoh sangat sampai tak sempat tengok mana, url yang 5 blogger lelaki dan 5 blogger perempuan tu aku p amik dekat Kumpulan 3. Hareeem....

kesudahannya,aku delete ja entri tu...malu weis. Sib baik tak tinggal url kat komen box Encik Ben lagi...

Buat yang join and tengah cari jawapan,Gudluck! Aku nak rehat makan nasi dulu...refill tenaga. Lepas ni kumpulan aku { 5 } hehehe

10 ulasan:

miss flora berkata...

gud luck ea :)

miss flora berkata...

gud luck ea :)

Ila berkata...

makan jgn tak makn...heheeh

amny berkata...

xde menang ag ke??huhuhuhu

goodluck yee..^^

DeQdEq berkata...

rajin qeat join segmen abg ben...mcm deqdeq ni mmg x sempat la nak join lg...

nak hadap laptop pun bila tak de keje je

nur ikhyar dee berkata...

@miss flora

thanks miss..

nur ikhyar dee berkata...

@miss flora

thanks again miss... :)

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

burrrp...alhamdulillah.kenyang :)

nur ikhyar dee berkata...

@amny

hape pun tak menang amny...menang penat je..hahaha

thanks :)

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

dah start dok umah dah ni deqdeq...banyak la masa terluang
huhu