29 April 2011

DOWN!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Aku DOWN terus bila tengok status aku jadi ahli biasa dalam nuffnang!! Sebelum ni elok ja status aku glitter2 tu... Baru ja nak send tiket tanya screening kat Penang dah tak de ke, terus tukar antar tiket tanya kenapa status bertukar.

Nak tido..

10 ulasan:

Ila berkata...

alah,sedihnya..jgn tension k
Jom Baca Dua Tempat berbeza

mie berkata...

macam mana boleh jadi camtu..
isk isk..

phee ungu berkata...

: jahatnye enche nuff tu :P

amny berkata...

huhuhu..macam2...

gigiAriEma berkata...

nuff de silap kat mna2 kot dear..jgn la down2 yea..smile2... :)

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

dah ok da nie... ^__^

nur ikhyar dee berkata...

@mie

sebab dekat blog lagi satu letak pesaing dia :(

nur ikhyar dee berkata...

@phee ungu

jahatnya kamoo! ^___^

nur ikhyar dee berkata...

@amny

hehehehe

^________^

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

dah ok da gigi..huhu

dah buang dah iklan pesaing dia tu, ok dah la..