04 April 2011

gila wehhh...!


aSSALAMUALAIKUm


baru terjah sepuluh blog yang ada dalam Kumpulan 5 Segmen Gegar 1 Ribu Blog April...mata dah mula berpinau dah...ni pun sambil-sambil lari tengok tv,time iklan sambung terjah lagikk....

hadoi...

macam mana la abang Ben boleh tahan mata copy paste url beratus-ratus peserta segmen dia tu...mau power spek aku bertambah ni..hoho.


KAGUM! dengan Encik Ben

4 ulasan:

Hidayat MJ Jamalludin berkata...

As'kum,
hehehe.... Dee gi gegar tdai yer... hahahah..... selamat bertahan utk terus pergi mengegar.. kih kih.... makacih..... definitely will keep blogging bila tak dating dengan "Abang Malas" heheheeh
http://mominstiletto.blogspot.com

Yaya Maduw. berkata...

deeeeeeeeeee, mekasyeh terjah yaya. entry tok kamu ^.^

jenguk la yee :)

http://sillylilywillybillywinkylala.blogspot.com/2011/04/jasamu-dikenang-abang-beng-mekasyeh.html

nur ikhyar dee berkata...

@Hidayat MJ Jamalludin

insyaallah....mekasih bagi sokongan....hehehe

nur ikhyar dee berkata...

@Yaya Maduw.

YAYA!!!

terharunya...
thanks dear ^_^