25 April 2011

tiba-tiba rasa BERDEBAR

Assalamualaikum dan SALAM sEJAHTERA...


tengok, taip pun dah kecil besar dah huruf... Hari ni dan sekarang, pening kepala sangat-sangat.. Ni pun gagah buat entri seketui sebelum masuk tidur... Satu hari takde letrik kat umah, berdengung pala dan badan sebab panas.. Mai malam pening. Berdebar sebab 1st time aku menyampuk komen kat wall Ben Ashaari dan.....hahah. Korang g baca sendiri la... Berani buat berani tanggung, dan SIAPA MAKAN CILI DIA YANG TERASA PEDAS!

Mekasiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

amny berkata...

hahaha....suddaaahhhhhh......

Ila berkata...

hehehee...masih berdebar ke..
Tak nak word verification di kotak komen