26 Mei 2011

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI


"BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU"


Saya blogger baru.. Saya perlukan pertolongan kawan-kawan semua yang SERBU blog simple saya ni, untuk komen adakah blog saya ok... Please please ye,sebabnya saya timbang blog saya rasa macsm berat, bila buang shoutbox pun still berat. Buntu dah nak buat macam mana...

 ...Thanks semua...

19 ulasan:

Haris Kaito berkata...

singgah dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

::Miss Hearty:: berkata...

ooppps !! serbu sini !! heeeee~
salam perkenalan ^^

Syazana Justme berkata...

hai..sy dtg terhan nie!salam perkenalan..=)

peep berkata...

yeay saya segak.. :P

k.h.a.l.i.l.a berkata...

assalamualaikum. sy singgah sini. ^_^. time kasih sudi singgah

Fauzie Jasmani berkata...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih!hehe

UpProfits Latest Entry : Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara | Kita yang popularkan Blog dan FB Hina Islam

ceriteraliyana berkata...

terjah sini~
jemput ke bl0g CL`

salam perkenalan! ^^

AzriDeris berkata...

datang follow setelah di serbuuuu....

farahlisa berkata...

dtg sini n follow :)

Fadzmie Mohamad berkata...

Serbu dan follow terus! :)

fadzmiemohamad.com

akutetapaku.com berkata...

wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
serbu ramai2!!!!!!!!

http://akutetapaku85.blogspot.com

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

salam perkenalan...

singgah sini dtg menyerbu & followed belog ni :)

hepi blogging =)

osHin berkata...

serbuuuuuuuuu

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..

Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

Golden Rose berkata...

tak sempat nak join tapi nak serbu gak...salam perkenalan....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS berkata...

aiippp.. aipp..

Nadh datang lagi. hehehe..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

padlie berkata...

Serbu blog anda dari blog Ben Ashaari.

Nak menang domain, novel dan hadiah percuma? CsP nak bagi Hadiah!!!
Sawan aka Epilepsi

pRiNCe berkata...

datang serbu blog ni...:)
kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

fieda berkata...

DATANG SERBU SINI...

JOM JOIN,ADA FM UNTUK DIMENANGI