14 Mei 2011

“Firzara Collection First Giveaway…Jom Join!”

giveaway

Assalamualaikum semua...

Sebabnya bila log in blog tengok kat dashboard nampak giveaway ni dulu, terus JOIN! Tarikh tutup 15 Mei 2011

a) Adakah anda suka shopping online? dan nyatakan sebabnya.
Suka! Sebab senang. hehe. Nampak benar aku malas. Shopping online ni, kita just pilih2 barang, pastu order dan tunggu dua tiga hari barang pun sampai la kat rumah... Tambah-tambah sekarang ada kes lelaki bermotosikal simbah asid kan,lagi la bahaya nak keluar rumah.. So shopping online adalah pilihan yang tepat!
b) Saya suka blogshop yang menjual………
Barang-barang kecantikan dan penjagaan diri. Setakat ni barang yang aku dah beli online adalah contact lens(2x), kain cotton(3x), detox patch,tv paint stick foundation, dan ada beberapa barang yang aku lupa apa dia...huhu. So far alhamdulillah, aku puas hati dengan setiap pembelian aku secara online..
c) Saya suka shopping di Firzara Collection kerana…… 
Harga barang-barang kat Firzara Collection adalah sangat berpatutan. Okey aku tak pernah beli lagi barang kat sini. TAPI aku tengah ushar dress labuh yang Firzara Collection baru upload, soo cantik dan murah kot.. Aku menunggu gaji ja untuk beli... Insyaallah...

Okey dah siap... Boleh pergi dating dengan gembira..lalala ^__^

4 ulasan:

cik teyn teyn berkata...

good luck kak .. hehe

Ayu Firzara berkata...

Hey gurl! Thanx ya! =)

mohammad berkata...

ok juga jualbeli online..

manis berkata...

hye owner blog =)

jom tgk blog http://inspidesign.blogspot.com

tq ;)