09 Oktober 2012

RESEPSI @ GURUN

Assalamualaikum..

On that day (23 Ogos 2012), alhamdulillah semua berjalan seperti yang diaturkan.. perancangan ALLAH lebih indah berbanding perancangan manusia. Walaupun pada mulanya pihak katering lambat buat dekorasi khemah dan meja pengantin, tapi nasib baik sempat siap jugak. Bayangkan aku dah balik daripada butik pengantin, diorg baru siap pasang backdrop meja makan.. aku pesan kat abah suruh ingatkan katering pengantin lelaki mungkin tiba dalam kul 12.. Alhandulillah sempat juga makcik-makcik tu siapkan.

Perasaan aku pada hari resepsi ni sangatlah indah. Tak dapat digambarkan dengan kata-kata. Aku tak boleh berenti senyum kot. haha. Dari pagi sampai ke petang senyum ja. Feeling-feeling model gitew..ahakz! Yang syoknya kawan-kawan tak putus-putus datang. ALHAMDULILLAH... Niat aku nak jumpa kawan-kawan aku balik tercapai juga. Bayangkan kawan sepermainan aku ,Shiela ( bukan shiela nasir ye ) dan Adeqna yang sama2 dok gila nyanyi lagu MAWARKU zaman dulu-dulu tu datang kenduri aku. Kami dah terpisah hampir 15 tahun,walaupun umah dekat2 ja.. Zumizah pula keja dgn laki aku masa kat PETRONAS Gurun dulu tapi hari kenduri baru dia tau si buyung tu boifren aku (time tu boifren lg). Ni geng-geng tangkap ikan kat sungai, panjat pokok getah, men guli..ha ni la dia..

.Kawan-kawan SBG-14 pun Farhana dengan Masna ja takdak. Hat len ada. Terima kasihlah tolong 'menghingaqkan' suasana umah aku. Jeles tau i tak dapat join gossip..huhu. Oh lupa, mak abah, again thank you so much,my siblings n my mak sedara n also kazen tq so much banyak tolong aku on that day.. Tanpa anda siapalah saya. Jom layan gambaq oleh encik OP, Nasir Zin.  








my HERO dah sampai ^__^

ok HEROIN tengah semangat p kat HERO ^__^






Abqari is so adorable!


ni baru separuh, separuh lagi belum sampai

puas hati sangat2 dengan kek ni

tQ for coming geng.. munet,ziana belum sampai lg..

tQ family.. saranghae


kazen2

mak sedara kena dera posing manja


Tambah kapsyen

TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG HADIR. MOHON MAAF ANDAI ADA KEKURANGAN SEPANJANG MAJLIS BERLANGSUNG. DOAKAN KEBAHAGIAAN KAMI SELAMANYA.


next entry: Bertandang... stay tune!

1 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini