26 Januari 2011

~akhirnya FASHA-JEJAI putus~

De de ada citer panas ni...ha apa lagi pasal artis yang-suka-pakai-bikini-kat-luar-Malaysia tu la...
Menurut Harian Metro online,Jejai mengesahkan hubungan cintanya dengan pelakon hot Malaysia si Fasha Sandha telah berakhir...

Menurut Jejai, perpisahan ini tiada kaitan dengan bekas isterinya iaitu pelakon Cuti-cuti Cinta si Nora Danish. Apa yang berlaku adalah suratan takdir.(bukan suratan atau kebetulan)

Aku pernah la jumpa si Jejai ni dekat Pavilion KL. Wa tak kenal dia pun beb. Wa tengah membebel dekat member wa ada mamat takde sivik mana la parking kereta Lamborghini die dekat betul-betul tepi laluan masuk parking tingkat atas kot tak ingat da.. Tau la kereta mahal pon... Siap no plat lagi wa hafal, JEJ41 (JEJAI). TENGAH SEDAP USHA + membebel-bebel.,tengok-tengok brader ni dah terpacak tepi kereta dia dah. member wa cakap tu la Jejai...X-husband NorA dANISH...Wa pun buat  oO bulat je la...hehe.

klik gambar kat bawah untuk berita versi panjang

4 ulasan:

zaty luvlianncezzz berkata...

nahhh..putus jugakkk

bwu taw

apekah naseb..huhuh

nur ikhyar dee berkata...

jodoh jauh la tu..
hehe

DeQdEq berkata...

wah...lamborghini tu...no plat lak cantik JEJ41...

nur ikhyar dee berkata...

tu la kan..
anak orang kaya...huhu

mula tak dapat tangkap JEJ41 tu stand for what....
rupanya...hehe