21 Januari 2011

the FOLLOWER ?

owh~owh~ thank you so much deqdeq for supporting me and become my FIRST follower...FIRST ok.
Sebenarnya tak tahu macam mana nak bagi orang lain jadi follower kat my blog,tapi semalam selepas ber'msg' dengan deqdeq dlm FB, deqdeq bagi tip2 mcm mana nak bagi blog kita menarik. Bila blog kita dah menarik,barulah orang akan suka datang melawat n jadi follower kita...

Jadinya,lepas ni benda first yang i kena selalu buat adalah blogwalking. Blogwalking itu penting untuk meningkatkan trafik kita,tambah2 kalau kita visit blog yang dah sememangnya popular dan mempunyai trafik tinggi...secara tak langsung blog kita mungkin akan dapat sedikit tempiasnya...

THANKS FOR THE TIPS deQdeQ,
sharing is c@ring.... :)


gambar i dengan deqdeq,farhana n masna,the bride

5 ulasan:

DeQdEq berkata...

Qeat fokus je dlm penulisan dan bagi blog lebih menarik...follower atau trafik akan datang dengan sendirinya....

keep it up your great work...psl Nuffnang, klu DeQDEq sempat DeQdEq buat tutorial...klu tak qeat boleh search juga

Azman Roslan berkata...

mana bloglist tu? takde pun, heheh..

DeQdEq berkata...

@ azman roslan:

tuan blog ni msh baru dlm blogging...byk lagi dia nak belajar..sabar tau...

Azman Roslan berkata...

ye ke.. heheh.. takpe aku tunggu..

nur ikhyar dee berkata...

alamak kena buat bloglist ke?hoho
sori encik azman...nanti akan diusahakan..masih merangkak lagi ni...