30 Januari 2011

^ hEAder oh header ^

Seharian aku bertungkus lumus hari ini,sebabnya nak buat jugak-jugak header baru kat blog aku ni.dulu masa kat UM pernah ambil kelas Adobe Photoshop untuk elektif paper.tapi tak berapa nak praktikkan pun sebabnya takde kaitan chemistry dengan grafik.huhu. kalau terasa nak mengedit gambar baru la aku buka Photoshop ni..

sebabnya orang yang tak berapa terer yang buat,hasilnya tak dak la canggih sangat,secanggih cik Gadis kita buat tu,ha Gadis ada offer nak tolong buat header free tau kat 15orang yang terawal,cube pergi terjah blog Gadis tengok :p . Tetapi sebab hasil titik peluh sendiri,aku puas hati sangat-sangat.

Nak tengok tak?????

Tada.....

ok tak? ok tak?

dulu letak gambar gedabak besau je as a header,pastu bila blogwalking and baca entri-entri otai blogger diorang cakap  better jangan letak gambar gedabak sebabnya nanti loading blog jadi berat..hehe
Kalau kau orang ada masa,boleh la try and error guna adobe photoshop untuk buat header korang.

Saya sudah mahu tiduran... Esok mau pulang memancing di kampung....
 Bubbye....

6 ulasan:

gigiAriEma berkata...

wahhh..nice header!!hehe..
smple je tp shemart ar cawan tuh.. 0_o/)

nur ikhyar dee berkata...

*gigiAriEma

header yang Gadis buatkan untuk gigi lagi santek la...

hehe

biasa-biasa aja ni...

BilaGadisBercerita berkata...

nice :)

baru prasan entry ni ! :)

nti gadis ajarkan cara wat header ye :)

nur ikhyar dee berkata...

*Gadis

yeye...

tQ2 :)

DeQdEq berkata...

cantik la header qeat.....simle tapi cantik dan menarik...deqdeq suka....

jeles nih...tolong ajar deqdeq...deqdeq tak reti nk buat header..huhuhuuhu

Nurul Husna berkata...

heheheh..comel la header..husna tak pandai sngat guna adobe photoshop...tp minat nak belajaq..tak sempat lagi..so just guna software yg senang jer..