28 Januari 2011

^iNi BuKan ConTest^

Sesudah ditag buat kali kedua (baru dua kalikah?poyo kau) oleh Pelaut Terlampau pagi tadi,aku pun rasa macam teruja jugak nak buat entri kali ni..hehe. Mula-mula tak berapa nak faham apa yang aku patut buat ni,sebab bila kita ditag,selalunya untuk join contest kan...tapi yang ni just bagi Biodata ja... Senang la kalau macam tu kan :). Mari berkenalan...



Apakah status anda?

~ Single.. and taken :)





Ceritakan diri anda?

~ pemalu

~ bela arnab kat rumah

~ blogger sepenuh masa ( at this moment )





Ceritakan tentang blog anda?

~ Buat untuk jual barang pastu tak aktif. Pastu deqdeq yang bagi galakan and tunjuk ajar untuk menjadi blogger aktif





Apa pendapat anda tentang blog?

~ Blog ni buat kita macam ada kat alam lain... ( 2 Alam )





Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?

~ Betulkan niat dan gandakan usaha. insyaallah berjaya.





Nyatakan keunikkan blog anda?

~ Follower saya baru 20++...haha
Unik ke?





Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

~ Selagi tengah/rasa rajin

~ Nak bagi follower cecah 1K..(boleh ke)





Tag 5 orang yang anda kenal.

5 ulasan:

TiKa LEh berkata...

tq2..nt sy amek..hehe..nmpk menarik

nur ikhyar dee berkata...

hehehe
senang je nie...
gud luck dear :)

gigiAriEma berkata...

tengs dear mentagkan gigi.. suke2!! (0_o)/)

nur ikhyar dee berkata...

tau gigi mesti suke ni :)

gigiAriEma berkata...

hehe..gigi pon ade tag ikhyar tapi yang ats shekali.v.i.p pnyaaaa....hehehe