25 Januari 2011

~rasa macam nak bagi HADIAH la~

Semalaman aku memikir benda ni...

Rasa nak bagi hadiah la...

Tapi pada siapa?

Nak buat contest takot takde orang join sebab baru lagi...

Sapa nak hadiah angkat tangan!!!!!!!!!

hehehehehehe bagus2!

~ HadiaH iStimewa Untuk fOllowEr blOg http://nurikhyardee.blogspot.com ~




Syarat-syaratnya:

1. Kena jadi follower blog aku je :)

hadiah akan diberikan kepada 25 pengikut yang pertama... sesiapa yang rasa dia dalam kategori itu,boleh start senyum-senyum dah sebab tak lama lagi hadiah misteri akan dihantar ke depan pintu rumah kalian..

nanti drop alamat korang kat email nur_ikhyar246@yahoo.com ye.
 bagi skali : NAMA KORANG (nak tulis kat kepada tu)
                  ALAMAT (ni kalau tak bagi tak dapat adiah aa.. )
                  url blogspot korang



Terima Kasih :)

10 ulasan:

::Cik Zatie:: berkata...

dah follow...
hehe

cikzatie suka hadiah..
*malu

DeQdEq berkata...

DeQdEq termasuk dalam senarai tak ni...hehehe

nur ikhyar dee berkata...

*cik Zatie : malu-malu miow pulak ye...hehe
mekacih follow :)

*DeQdeq : Mesti la masuk... :) nak by hand ke
pos deQdeQ?

DeQdEq berkata...

mana-mana pun boleh...

mie berkata...

eh!!!
ni tersenarai ke x?
hehehee

nur ikhyar dee berkata...

@mie

mesti mesti

cepat bagi alamat!!!

hehe

ke nak by hand wei?

mie berkata...

nanti aku send mail..
kalo by hand, bila la nk jupe ...

Nazz berkata...

cun heheeeeeee

nur ikhyar dee berkata...

* Nazz

sentiasa cun :)

jgn lupa bagi alamat ye...

Ashikin berkata...

shikin masih dpt ke atau dah terlebih no follow??hehe