25 Januari 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


 


dah lama sebenarnya kena taq dengan deQdeq untuk join contest anjuran si gadis bermata coklat ni.... Selongkar punya selongkar album dolu-dolu terjumpa la sekeping gambar yang kitorang amik masa lepas abes exam kat universiti dulu... Masa tu aku dengan rumet ku (Farah) digelar minah rempit sebab kitorang berdua ada kapcai nak g jalan2...hehe

Sebabnya malam tu semua orang dah abes exam n tak tahu nak buat apa lagi,kitorang decide nak g lepak-lepak kat Dataran Merdeka... Nasib bukan malam minggu,so tak ramai sangat orang kat sana..
semua gila-snap-gambar sampai la ada sekeping ni nak buat ala-ala video clip la kunun.hehe... Setelah dieditkan menjadi hitam putih,inilah hasilnya...jeng jeng jeng....


tak bleh blah suma tk pandang kamera..haha~

Kalau saya dapat hadiahnya berupa wang tunai RM100,saya nak pergi makan sushi puas-puas!!!!!
nyum nyum~

nak makan si paul

Nak 5 budak bucuk ni join jugak... ^-^







tarikh tutup dia lambat lagi,bulan Mac 2011..so take ur time k ^-^
terima kasih :)

9 ulasan:

BilaGadisBercerita berkata...

tq tag gadis.. kalau ada masa Gadis join ea

nur ikhyar dee berkata...

ok bisa aja Gadis..

sori la saya tak banyak follower lagi nak tag..huhu

DeQdEq berkata...

wah...dah banyak peningkatan qeat...bagus2...follower pun dah bertambah

keep it up dear...

nur ikhyar dee berkata...

deQdeq thank you...semua atas tunjuk ajar deQdeq la ni...hehehe

DeQdEq berkata...

ala..apa sgt la yg DeQdEq ajar pun..skit je...

qeat lg byk usaha sendiri

::Cik Zatie:: berkata...

thanks sebab tag ^^
nanti cikzatie nak selongkar gambar dlu..
hehee

btw, nice pic lah..nmpak mcm band pulak.hehe

nur ikhyar dee berkata...

Cik Zatie : tau cik Zatie suke contest kan?hehehe

lagipun tak ramai follower lagi nak tag..

selamat maju jaya ye:)

nur ikhyar dee berkata...

deQdeq : sama-sama la kita usaha kan... :)

siti fatimah berkata...

salam..hye tq join ! good luck :)