07 Februari 2011

cerita orang bertunang

sudah lama rasanya tidak mengupdate entri,sekarang baru ada masa dan idea...bukan apa,sebabnya cuti raya cina kan,aku pun tumpang bercuti juga la walaupun aku sememangnya 'hari-hari mau cuti' hahaha.

Minggu ini semua ada dekat rumah,abang yang pulang dari KL,adikku yang belajar dekat UiTM Perlis pun bercuti,so aktiviti tu memang banyak la. 4hari ini berjalan je kerjanya...kalau tak pergi shopping,pergi makan pun layan..maunya tak bulat muka aku ni..haha

Okey apa pun nak ucapkan tahniah kepada sesiapa yang melangsungkan pertunangan waima pernikahan pada cuti yang lalu. Diharap tuah tahun arnab ni akan memberi sinar kebahagiaan buat kalian.

My friend pun ada juga yang bertunang pada hari Khamis yang lepas. Marianie binti Omar... Majlis yang sangat-sangat la simple,but happy... Dah lama tak jumpa si Marianie ni sebenarnya walaupun kadang2 dok sembang-sembang juga dalam fb. Marianie dah sedikit berisi berbanding zaman sekolah dulu..hehe.

Tak sangka perkenalan dari kawan-kawan sahaja time sekolah dulu telah membibitkan cinta dan sayang dalam hati kedua insan ini.. harapnya pertunangan kalian akan terus memekarkan kasih sayang sehinggalah detik perkahwinan berlangsung nanti :)

ini bukan marianie,ini aku



cik yang nak bertunang


hantaran hasil tangan marianie..hehe *mcm tak percaya*



gila susah nak amik gambar makcik ni,kalau tak nganga mulut,nampak belakang je..huh


nyummy..


geng renek dengan si tinggi ^_^
 nak tunang jugak.... *_*

8 ulasan:

mie berkata...

wow!!
tahniah marianie...

DeQdEq berkata...

sedih tak dapat pi....huhuhuhuu...kalau tak mst deqdeq yg pertama sibuk nak pi....

gigiAriEma berkata...

nak tunang jugakkkk...hihi..
tapi lmbt lagi.. :P

nur ikhyar dee berkata...

*mie

terima kasih (bagi pihak marianie :)

nur ikhyar dee berkata...

*deQdeq

ala takpa deqdeq,
nanti kenduri kita pakat p gegar kampung kabu 10 k ^_^

nur ikhyar dee berkata...

*gigi

hehe saya pon lambat lagi :)

Nurul Husna berkata...

tahniah wat marianie...tak bgtau...lau tak leh join..hehehehe...

nur ikhyar dee berkata...

*husna

marianie buat kecil-kecilan je

nanti kenduri datang la :)