07 Februari 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI



wah wah nak jugak join segmen Ben Ashaari ni,selalu dok tengok dekat blog deqdeq ja and jadi silent reader kat blog encik Ben ni...

saya perlu tulis macam ni : 

SAYA SOKONG  DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

anda bagaimana??? saya pun dah jatuh cinta sebenarnya dengan dunia blog ni.. menulis blog membuatkan saya seperti berada di alam yang lain,bak 'Siti di Alam Fantasi'

 untuk keterangan lanjut,sila pergi tengok blog encik Ben ini. Cepat!!! 

last date join  

9 / 2 / 2011 , tepat jam 6 petang ...

Bagaimana ? Berani ??

13 ulasan:

gigiAriEma berkata...

dia cane nih ikhyar?gigi tak phm la?contest ke?

nur ikhyar dee berkata...

*gigi

bukan contest ni,abang Ben buat segmen untuk cukupkan 1000 blog dalam masa beberapa hari kot,camtu rasanya

::Miss Pikon:: berkata...

mai gegar kat sini dr blog BA :)

Ina berkata...

Dtg dari blog ben..singgah sini..
INA NAZIR

apisv2 berkata...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben=)
nice blog;)
keep in touch~
blog apisv2

.:hanna radzi:. berkata...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

nur ikhyar dee berkata...

@::Miss Pikon::

thanks Miss Pikon datang gegar sini :)

nur ikhyar dee berkata...

@Ina

jom kita gegar-gegar lagi blog...hehe

nur ikhyar dee berkata...

@apisv2

do keep in touch too ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@.:hanna radzi:.

hai hanna...

just wait for me k :)

fRaMe+LenSeS berkata...

Nadh datang melawat,
Salam ziarah, salam kenai dari Nadh

Entry khas buat adik2 baru lepas SPM Jangan Pernah Berubah

Farah Shamsudin berkata...

Salam Gegaran! Saya adalah pembaca baru kamu.. Jemputla ke teratak saya..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Mak Dara dtg dr blog BA =)