27 Februari 2011

sapa nak join contest menarik dengan hadiah yang lumayan???????

(lepas tengok hadiah,terus mata jadi $$$$$)

Siapa-siapa nak test power diri sendiri,sambil-sambil merebut hadiah lumayan,silalah join ^_^



contest 555


Klik gambar untuk maklumat lanjut k..

Hadiah boleh tengok kat SINI jer,takyah g memain jauh-jauh hehe

Kenapa aku tak join????? sebabnya ada di SINI

Ha apa tunggu lagi....mulalah mencari idea ye :).

10 ulasan:

gigiAriEma berkata...

huhu..nanti gigi pergi tgk.. :)

Cma Shiema berkata...

cma dtg cni...polo skali...macih singgah blog cma..
salam kenal ye..

ejulz berkata...

perghh!! tahniah.. juri rupanya.. huHu.. boleh bodek juri ni.. haHa

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

bunga berkata...

good luck sis..

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

join la gigi..hadiah menarik tau
*_*

nur ikhyar dee berkata...

@Cma Shiema

gudluck k ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@ejulz

kalau tak jadi juri,tak kasi peluang orang laen menang dah :)

cepat2 sapa mau bodek...muahahaha

nur ikhyar dee berkata...

@bunga

u too bunga :)

mie berkata...

nak join, tapi busy saja..
tolong joinkan boleh?
ehheee

nur ikhyar dee berkata...

@mie

dengan tegasnya

TAK BOLEH!

*_*