21 Februari 2011

~sweet pomegranates bufday bloglist~



jom join bloglist anjuran ! sweet pomegranates !

bagus tau join bloglist ni,dapat tingkatkan trafik anda di samping dapat menambah kenalan anda

takyah buat apa,entry pun tak payah,korang just copy paste gambar ni pastu tinggalkan dekat komen ! sweet pomegranates ! ni

nama : nurikhyar dee
nama blog : segalanya mungkin

pastu tag la rakan-rakan kamu... 


saya tag semua follower lah...korang ROCK kan????hehehe 

4 ulasan:

raudhah berkata...

salam ..terima kasih sayang sbb join bufday bloglist ni. TQ =)

raudhah berkata...

salam, tq sbb join sayang =)
erm, boleh wat semula tak n3 tu sbb raudhah nak email n butir2 lain kamu kt sini.

contoh ade kat kat blog raudhah. Sory sbb baru nak wat cthnya =)

nur ikhyar dee berkata...

@raudhah

macam nie ok tak raudhah???

raudhah berkata...

perfect!!! =) gud luck my dear =)