21 Februari 2011

CIK TOM oh CIK TOM

Selamat Pagi...

Mulakan hari anda dengan senyuman...baru ja join contest senyum tak nampak gigi semalam,so mood senyum tu masih ada... nak tgk ke i senyum tak nampak gigi? tengok kat SINI ye ^_^

Kekecewaan tak sempat nak join segmen blogger aktif Ben Ashaari terubat kerana kehadiran saudari CIK TOM yang datang melawat teratak burukku ini sekaligus sudi menjadi follower aku.. Terima Kasih tak terhingga kepada Cik Tom..




Cik Tom siap tinggal komen lagi tau *_*





Sebenarnya kebetulan aku jumpa blog Cik Tom ni masa tengah search google macam mana nak ringankan blog. Masa tu blog aku berat gila and lambat nak loading...aku jenis tak suka lambat-lambat ni,so aku cari penyelesaian dlm google... Memang berguna gila tips tips yang Cik Tom berikan. Kalau korang nak tahu tips tips tersebut,silalah klik kat SINI. Bila dah jumpa blog Cik Tom ni,terus aku follow sebab kat sana ada banyak juga tutorial yang berguna untuk beginner blogger macam aku... Ye la orang baru,mesti kena banyak belajar dengan orang yang dah lama kan...

Honestly,memang kebanyakkan tutorial yang aku buat aku refer dari blog Cik Tom sebab tutorial dia guna ayat ringkas dan senang nak faham...

Apapun,thanks ye Cik Tom sebab sudi singgah sini walaupun sekejap :)


CIK TOM ROCK JUGAK!!!!!!


jap tak abes lagi..
untuk follower lainpun aku hargai juga tau,terima kasih sangat-sangat sebab sudi singgah baca apa patut klik iklan untuk saya..


SEMUA ROCK!!!!!!

6 ulasan:

cik ayin berkata...

same2 yaww :P

Amirrah Zawani berkata...

saya pun selalu belajar tuto kat blog cik tom :)

rayne rawt rawt berkata...

penah jumpe cek tom ? rawt rawt dah penah jumpe .. hehe

nur ikhyar dee berkata...

@cik ayin

wewit wewit! *_*

nur ikhyar dee berkata...

@Amirrah Zawani

tutorial dia best-best and berguna kan????

nur ikhyar dee berkata...

@rayne rawt rawt

ye ke?
kat mana jumpa Cik Tom tu?
saya tak pernah jumpa sapa2 pun lg..
hehe