02 Februari 2011

Jom! Makan at TCRS

Penaja utama untuk sesi makan-makan hari ini adalah Puan Jamilah binti Jaafar merangkap puan besar dekat rumah. Seperti entri sebelum ini (kalau nak tau klik SINI ) ibuku merupakan ^ratu poketku^ kala sesak...hehe.
Sebabnya puan besar teringin nak makan nasi ayam so aku sebagai anak yang menurut perintah telah puan besar makan di Restoran The Chicken Rice Shop bertempat di AEON Seberang Prai, Penang. Bertuah la dapat anak macam aku ni,mentang-mentang mak teringin nak makan nasi ayam,nak hambik kau bawak g tempat yang kena service charge and gobemen tax.

Sesudah mengorder dengan senang hati, makanan sampai dan apa lagi,makan time...!!!

AMARAN : Dilarang menelan air liur apabila menyaksikan gambar-gambar di bawah...






chicken slice wantan



this is mine..nampak sangat kau dah makan pastu letak folk n spoon jap pastu snap! sengal kau.


2 orang tukang perabih makanan

owh~owh i like this BBQ chicken..nyumnyum~



kunun on diet order soup..blah kau (adik aku)


puan besar dan anak yang paling besar



end up dengan sepasang sandal cleef berharga RM11.90 :)
berbaloi-baloi!!!

4 ulasan:

miss_neeya berkata...

sedapnye :)

nur ikhyar dee berkata...

* miss_neeya

memang sedap!
sehingga menjilat spoon...
hehe

mie berkata...

jauh pi makan nasi ayam..
eheheh

nur ikhyar dee berkata...

*mie

puan penaja kepingin makan TCRS beserta shoppin2 di Jusco...
hehe