23 Februari 2011

*SIAPA GANTI FARA FAUZANA??????

Hari tu masa tengok MELODI,ada zizan dengan fara dengan wahid, pastu minggu seterusnya ada dira abu zahar pulak..rupanya dua-dua orang ni la yang bakalmenjadi pengacara baru program sensasi MELODI di TV3 nanti. Diorang training dulu before nak ambil alih rupanya...hehe



Walaupun saya adalah peminat 'tegar' Fafau,tapi saya merestui pengunduran Fafau daripada mengacara program Melodi tu,bukan sebab dengki ke apa,tapi bagus la buat macam ni,boleh bagi peluang kepada bakat-bakat baru untuk menonjolkan diri pula kan...

Zizan tu memang dah saya suka dah sejak-sejak layan SPONTAN kat ASTRo..memang kelakar and serba boleh la si Zizan nie,skrg kalau tak silap dia dah menyanyi pulak... Bagus,sangat berbakat.

Dira pula mula dikenali masa berlakon cerita Merah Putih. Memang dia sebenarnya dah lama berlakon,tapi rasanya lepas tengok cerita merah Putih tu terus tertanya-tanya siapa,sebabnya suka dengan suara Dira yang ala-ala Rock gitu...hehe. Baru-baru ni lakonan Dira dapat dilihat dalam drama Akasia Tiramisu...

Semoga gandingan kedua pengacara baru ini bakal mengsensasikan lagi MELODI...

Nak baca cerita pasal ini dengan lebih lanjut,klik sini

2 ulasan:

Ila berkata...

macam tak best jer

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

nanti kite tgk dulu k..
takleh judge dulu...

^_^