25 Februari 2011

TERUJA dengan tiket free nuffnang *_*


Pihak Nuffnang bermurah hati memberikan tiket wayang movie 'Drive Angry' lakonan Nicholas Cage kepada aku. Itu pun setelah aku memerah otak memulas keringat menghasilkan slogan bagi memenuhi permintaan untuk dapatkan tiket free ini. Dan alhamdulillah,berjaya!! (^_^)



Jujur cakap,first time ni dapat tiket wayang free...hehe. Yang orang belanja tak kira la kan.... Agak excited nak pergi tengok esok kat TGV 1st Avenue,Penang. Shopping Complex baru berdekatan dengan Komtar. Dulu dah pernah pergi dah !st Avenue ni, tapi masa tu kedai tak banyak buka lagi... Kali ni tak tahu la,kena tunggu esok la baru boleh 'habaq'.

Tak sia-sia juga aku join nuffnang ni,walaupun tak lagi dapat yang orang kata BE BE tu,tapi dah dapat tiket free ni pun kira alhamdulillah la kan bagi orang baru mcm aku nie... Harap-harap pihak nuffnang akan terus anjurkan event untuk kawasan luar KL lagi untuk bagi peluang kat blogger-blogger luar KL dan Selangor  untuk join...

eH dengarnya deQdEq pun dapat tiket free jugak tapi dari churpchurp...ce cite....ce cite....


NUFFNANG ROCKK!!!!!

12 ulasan:

ejulz berkata...

bila la nak dapat tiket free ni?? camne ek?

jemput singgah Kampung kameq.. :)

1 ""Alhamdulillah dipermudahkan.."
"


2 ""SAYA NAK JOIN BLOGLIST E-RA PASHA BOLEH??"
"

DeQdEq berkata...

esok ke wayangnya qeat....
qeat gi ngan sapa...dgn 'dia' ke?

deqdeq dulu pun baru seminggu je join nuffnang & churp churp, dah dpt tiket free...cerita narnia 3 plak tu..mmg teruja sgt2...

nur ikhyar dee berkata...

@ejulz

awak kalau buka nuffnang punya website,kat c2 macam ada dia punya berita kan??

ha join kat c2 la...
saya tgk iklan kat c2 terus join,tak sangka dapat :)

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

a'a pergi dgn mencik tu la..
hehe
deqdeq lagi sempoi,seminggu dah dpt dah...ni pun tak sangka bleh dpt,mgkin sebab buat kat penang so tak ramai join rasanya :)

jom tgk wayang sok!!

Kakkoii berkata...

WAH UNTUNG NYE... NAPE LA KAKKOII X ALERT HAHA

gigiAriEma berkata...

wah2!! ikhyar dah maju...cana bleh dpt nih..kasi tnjuk ajar sikit..hee :)

mie berkata...

xpernah merasa dapat apa2 dari nuff..
tu yang malas nak join dah..
eheheh

Amirrah Zawani berkata...

wahh bertuah.. tahniah.. tak penah join apa2 kontest nuff pun b4 ni :D

nur ikhyar dee berkata...

@Kakkoii

takpe2 ada banyak lagi tiket and hadiah nuffnang nak bagi,nanti g tengok and join ye *_*

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

gigi
rajin-rajin la tengok event yang diorang anjurkan kat HOMepage nuffnang tu,and join je...nasib baik dapat la hadiahnye
hehe

nur ikhyar dee berkata...

@mie

takpa2 cuba ja lagi.
don't give up

*_*

nur ikhyar dee berkata...

@Amirrah Zawani

join la..
mana tau ada rezeki..
hehe

^_^