25 Mac 2011

ada orang bagi header...weewuuu!!!!



inilah hader ciptaan IZZATY HEDRY untuk followernya yang ke-200 which is Me!
hehe. Nasib tak eh request,kalau tak maunya aku request nak header 200 patern sebab follower ke 200 kan...mau pengsan adik Zaty nanti...

anyway...thanks a lot Izzaty sebab dengan rajinnya membuat header untuk akak nie,akak tau prosesnya sangatlah rumit,sebab header lama akak tu akak sendiri yang buat..sampai berhari-hari edit...hehe. Apapun sekarang dah ada 2 header,so boleh tukar-tukar dah la kan. Sila jangan cemburut ^_^

10 ulasan:

cik ayin berkata...

comelnye :))

nur ikhyar dee berkata...

malu la...hehehe

thanks cik ayin...

amny.. berkata...

best la die..:)

DeQdEq berkata...

ala....nak juga header...qeat buat la untuk deqdeq plak....hehehehe

aNiS aNiSa berkata...

bertuahnya dy =)

entry best : Egokah lelaki??

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

hehehe

best juga...first time dapat header free... ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

deqdeq bagi gambar kat email k...i'll try... :)

nur ikhyar dee berkata...

@aNiS aNiSa

alhamdulillah...

^_^

gigiAriEma berkata...

wahhh hensem3 header baru depa!! huhu..suka! :)

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

HENSEM DARI GIGISUSU KA GIGI??
hehe