25 Mac 2011

baru ku tahu...



Rupanya...lepas kita tukar template baru,semua function such as reply to comment,read more, and etc yang ada dekat widget tu hilang abes ye.... pastu nak kena pasang balik semua-semua....hohoho

Padan muka aku,dah la terlupa nak backup template lama... tapi takpe la..saya suka template baru nie...ada frame :)

oh ye..nakkan template yang comel-comel...sila KLIK

2 ulasan:

saya YANA berkata...

lepas tuka template kan de save wigdet kan.. kalau save wigdet pon bende2 tu semua hilang ke..? haha.. Yana lupa.. da lama Yana tak tuka template.. rasanya tak nak tuka kot.. hehe..

nur ikhyar dee berkata...

@saya YANA

alamak yana...saya lagi la tak tahu...

takpe2 nanti saya try tanya sesapa yg lebih arif ye...