05 Mac 2011

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI !




eh dia senyum manja,eh dia tengok kita... *_*

Aku tengah fikir,macam mana nak buat cerita kreatif pasal Ben Ashaari nie...ye la aku tak kenal secara rapat pun dengan Encik Ben nie... Kang kalau auta,tak pasal-pasal kena blacklist , bukan bloglist... Padan...

Mulanya,aku juga sombong untuk menjengah blog Ben Ashaari ini. BUKAN kerana dengkikan beliau,tetapi rasa teramat RENDAH DIRI hendak berdamping dengan orang hebat seperti beliau. Aku blogger baru,dia OTAI sudah... Tapi aku berterima kasih kepada sahabatku Nurdiyana Yaccob aka DeQdEq kerana dari blog deqdeqlah aku mengenali Encik Ben nie.... Dan akhirnya aku memberanikan diri untuk menjadi pengikut Encik Ben ini selepas aku membaca majalah RAPI bilangan 157

Alhamdulillah,blog Encik Ben banyak memberi inspirasi kepada semua blogger baru untuk terus mengaktifkan diri dalam dunia blogging ini. Yang paling semua terharu bila Encik Ben nie sanggup buat entri untuk tolong blogger-blogger baru yang kurang dikenali dan baru... Bayangkan la,berapa ramai yang hantar komen dan tinggalkan link dekat blog Encik Ben nie,dan Encik Ben nie sanggup tengok dan senaraikan satu per satu... Dia tak pilih-pilih pun tapi semua terpilih...diulang semua... Ada berani anda pun buat macam tu????

Tak percaya? sila tengok sendiri dekat SINi ,SANA, SiTu

kat sini laaaaaagi banyak.... ENTER

TAPI yang syoknya Encik Ben nie dia pandai susun ayat yang menarik untuk setiap entri dia. Ayat yang just simple,senang faham and nice. Aku sampai sekarang pun rasa ayat aku ni tunggang langgang ja and skema. Nak buat humor tu tak reti sangat... Tapi harap-harap pembaca blog aku still boleh enjoy setiap cerita aku... :)

Apapun, kepada Encik Ben,pertolongan anda amatlah kami semua para blogger hargai... Tambah-tambah blogger baru macam aku nie.. Aku akan pastikan aku yerus menyokong Encik Ben walaupun dalam diam...

Adios..

pssss: Encik Ben pun pernah jadi cikgu tau... baca kat SINI  ^_^


pinjam dari blog Ben Ashaari II

20 ulasan:

Hackers berkata...

wow..hebat cerita..saingan sengit ni

Fyqa berkata...

singgah dri belog abg beng



http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

;D

Bahulu berkata...

As salam kenal@snggah

♥ Ana Joe ♥ berkata...

jenguk org segmen join bro ben... tehee =)

cerita kreatif saya pasal bro ben

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
dtg dr blog abg ben;D.

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

gigiAriEma berkata...

hoho. gigi pon mcm ikhyarr jugak tau.
rsa rndah diri je.. huhuhu
pa2 pon gud lux.. :)

Novelgurl berkata...

Salam singgah dri blog EN.BA =)

pRiNCe berkata...

"nice entry... :)
jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

prince datang dari blog bro ben..:)

bunga berkata...

good luck..

ShA + ZaM = LoVe berkata...

hye
dtg dari blg abg ben
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

nur ikhyar dee berkata...

@Hackers

saingan sihat :P

thanks dtg melawat...

nur ikhyar dee berkata...

@Fyqa

Fyqa!!!

thanks singgah sini :)

nur ikhyar dee berkata...

@Bahulu

salam diterima ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@♥ Ana Joe ♥

jenguk jangan tak jenguk... *_*
thanks dtg blog...

nur ikhyar dee berkata...

@apisv2

apisv2!!

thanks dtg ye :)

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

gigi!!

kita selalu sama kan??? ^_^

just call me Qeat.. :)

nur ikhyar dee berkata...

@Novelgurl

wah ramainya dari blog BA

selamat datang ye :)

nur ikhyar dee berkata...

@pRiNCe

baiklah saya akan pergi membacanya
thanks datang blog ye ^_*

nur ikhyar dee berkata...

@bunga

thanks tau bunga :)

nur ikhyar dee berkata...

@ShA ZaM = LoVe

hai hai...
selamat datang ye...sila2..hehe