06 Mac 2011

DRIVE ANGRY best tapi........

kenapa ada tapi?

agak-agak?

hehe


ok dalam crita drive angry ni,nicholas cage ni kembali ke bumi dari neraka (kononnya) untuk menuntut bela atas kematian anak kesayangannya dan menyelamatkan cucunya daripada menjadi korban Jonah King. (betul kot nama dia nie). Kalau dulu dalam ghost rider tu dia bawa  moto kan,tapi kali ni dia bawa kereta pula dengan satu awek cun ni..

nak tahu lagi lanjut,sila ke pawagam berhampiran anda...full pack of action that can blow you out.. ^_^


yang tak bestnya,masa screening tu,ada budak-budak/student under 18 pun dibenarkan masuk juga. yala tiket free kan,tak kan nak tapis blogger mana yang bawah umur takleh join, tapi sepatutnya nuffnang kena start buat macam tu dah,contoh terdekat cerita ni la,memang agak ganas even pada permulaan cerita,pastu dengan mencarutnya,dengan adengan seks yang tak dipotong dan macam-macam lagi la...kalau yang dewasa ni ok la sebab dah boleh judge mana baik mana buruk,tapi tak bermakna yang dewasa nie boleh tengok yang 18sx punya...hehehe

Lagi satu,ada nuffnanger/blogger yang dapat tiket free ni ada yang bawa anak kecil. Pada pendapat aku lagi la tak sesuai. Sebabnya kesian dengan budak-budak kecik ni,dah diajar tengok cerita-cerita yang ganas dan adengan 18sx lagi,pastu dengan mencarutnya...ish...ish...ish...

Sebelah seat aku ada la encik tu bawak wife dengan anak dia yang baru nak belajar cakap,pastu bila part yang ganas-ganas potong tangan la telinga koyak la,aku dengan mencik pandang je budak tu tengok reaksi dia macam mana,budak tu tengok skrin tak berkelip...natah apa yang dipikirnya. Budak-budak nie dia cepat belajar tau,takut bila diajar tengok cerita cenggitu dia terbawa-bawa pula...

 Apapun,kalau nak layan cerita aksi...cerita nie ok..boleh layan lagi...cuma kena tahan telinga dengar carut marut dia ja la...hehehe


sapa tak pernah sampai first venue,inilah dia tempatnya...


poster drive angry

poyo lepas claim tiket,amik gambar nak tayang kat korang hehe


inilah rupanya pas premier screening ye

1st Avenue ni tinggi tau,cantik pemandangannya,nampak laut...


_tHe EnD_



6 ulasan:

Dda Ly berkata...

kamu, seronok nye dpt tgk wayang..tix free plak tuh..hehe cane nak dpt tix free from nuff ha? ade pape kite kne buat ye? hihi tolong ye..saye nih, buduh it sket..:P

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

NaNaoSaKi berkata...

sonoknye dpt tiket freeeee.... :)

Muhammad Burn berkata...

tringin nak tgk. tp nak donlod jer... huhu

nur ikhyar dee berkata...

@Dda Ly

eh eh...sume orang pandai tau,yang penting usaha dan jangan malu bertanya...ilmu tu menyeluruh...

Dda Ly just kena alert dengan bahagian What's Happening kat bahagian Home nuffnang tu je..kat situ ada pelbagai program yang nuffnang anjurkan..take part ok :)

do keep in touch!

nur ikhyar dee berkata...

@NaNaoSaKi

seronoknya berganda-ganda nanosaki...first time dapat... *_*

nur ikhyar dee berkata...

@Muhammad Burn

donload pon sempoi gak encik muhammad Burn..hehe