30 Mac 2011

contest KM : header simple tapi menarik



selak-selak shoutbox,nampak "anda telah ditag" oleh farhana masdo....
wah wah...sekian lama saya tidak pernag ditag. nasib la hari ni tak bz dan letih,almaklumlah,dah banyak hari asyik letih je, cari vitamin tak jumpa lagi...

anyway..contest ni anjuran KM. Siapa KM? Tak tahu.. pergi tengok sendiri ^_^


SIMPLE TAPI MENARIK...
menarik kan? kan? kan? hehehe. gila angkat bakul tuan blog ni... ini header sebenar aku,yang atas tu pemberian seseorang ^_^. header ni memang simple,ada a cup of LOVE yang mengandungi frienship,peace and passion,serta spirit caption dan gambar empunya blog nie...

tu je la...puji lebih-lebih kang melampau plak...hehehe

saya tagkan semua pembaca saya...
anda rock!!!!!

tarik tutup 4 April 2011...dah tak lama dah...cepat2!!!

2 ulasan:

amny.. berkata...

waahh..menarik..goodluck..:)

nur ikhyar dee berkata...

amny pun join jugak ye...hehehe
bagus3...