30 Mac 2011

Eh Kenapa Macam Ni??

SALAM SEMUA...

Sedang enak aku membalas kunjungan kawan-kawan blogger untuk segmen DECO DECO Encik Ben sambil menghirup kuah megi tomyam jenama Maggi, tetiba screen aku keluar macam nie...




Aku dah padamkan nama blog tu,takut nanti tuan dia kecik ati pulak...tapi aku tak paham apa kebenda nya ini?? Sejenis viruskah?? Malware tu apa ek? Rasa-rasa dia macam virus jugak ye??? 
Pernah tak korang alami situasi macam nie? Apa patut kita buat kalau jadi cenggini ye? Nak terus block blog tu ke?? Tapi macam tak baik pulak kan...

Sampai sekarang tak berani nak taip url blog tu walaupun hati meronta-ronta suruh aku buat...jahat syaitan nie...dok bisik kat aku....huhu... 

Apa patut aku buat???

2 ulasan:

el-janna berkata...

saye pon penah jgkkkk...
takot la
xjadik nk tgk blog die walaupon blog die cambest ..

virus kot
hoho sorry la komen yg xdpt membantu

nur ikhyar dee berkata...

tak sure tuan belog tahu ke tak pasal nie,tak yah buka la ek... ^_^