30 Mac 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !

Santai Bersama BEN ASHAARI

SALAM SEMUA & SELAMAT DATANG KE BLOG SEGALANYA MUNGKIN by SITI NURIKHYAR BINTI DEE


DECO DECO BENG BENG BOONG !

percayalah...itu la tajuk SEGMEN BEN ASHAARI yang terbaru.... Macam boleh buat lagu untuk bersorak je tajuknya...hehehe

tapi kali nie Encik Ben tak listkan url kita untuk kasi gegar. kita just kena tinggalkan link url blog sahaja,and then blogger-blogger senior yang akan datang memberi komen dan menggegarkan blog kita sendiri...

cuak ni....gementar pun ada...huhu. Adakah semua otai-otai blogger akan datang ke sini???? (ada ke yang nak singgah blog buruk aku nie?).  Walaupun blog aku nie takde la cantik sangat,tapi aku yakin loading blog aku cepat.... Sebabnya, takde lagu (tak suka lagu), takde widget-widget yang tak senonoh....(gilo nak letak!) and warna template aku yang soft gitu...fushia+white.. i mean tak sakit mata and senang dibaca....pendek kata blog aku memang CUN lah! Tapi tu pendapat aku la....




PENDAPAT KORANG??

27 ulasan:

NiSha berkata...

salam singgah...

Eza Ridzwan berkata...

nice..simple page...

jom -> http://ezadatul.blogspot.com

zieha hisham berkata...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

Pembawa_Wacana berkata...

blog dah cantik dan menarik...:)

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

sempoi dah akk..:)

Sunah Mohammad berkata...

blog ni loading dengan lajunya!

farhana masdo berkata...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

mas saari berkata...

singgah dari segmen deco2 beng beng boonggg

cun dah blog ni!
loading pun laju

khadyjah fhatyah berkata...

BLOG NI CUN! :D FOLLOWED.
Jom terjah blog saya balik!

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Silent Thinker berkata...

simple n nice blog~
dah OK!~
jgn lupe singgah blog saya nnt~
http://safiyahezora.blogspot.com/
Happy blogging!~

amny.. berkata...

eheheh..dapt mmbe baru :)

KK berkata...

hye...=)
loading ok,layout pon kemas,cantik..
salam perkenalan..=))

slumberznanie berkata...

salam kenalan.. simple pages.... like header kamuu...

mohd ridwan berkata...

Simple...Tapi smart!! GEgar!!!!

nur ikhyar dee berkata...

@NiSha

hi nisha...thanks singgah sini :)

nur ikhyar dee berkata...

@Eza Ridzwan

thanks Eza Ridzwan

nice eh? hehe...

nur ikhyar dee berkata...

@zieha hisham

thanks zieha hisham...
rajin-rajin la datang sini ye :)

nur ikhyar dee berkata...

@Pembawa_Wacana

tenkiu tenkiu...
*malu*

nur ikhyar dee berkata...

@☀ Izzaty Hedry☀

sempoi sokmo...hehehe
thanks zaty...

nur ikhyar dee berkata...

@Sunah Mohammad

pakai enjin turbo sunah...maunya tak laju :)

nur ikhyar dee berkata...

@farhana masdo

thanks sudi singgah sini...nantikan saya ye farhana :)

nur ikhyar dee berkata...

@mas saari

beng beng boom!!!!
bleh buat pasukan sorak ni..huhu

nur ikhyar dee berkata...

@khadyjah fhatyah

serius cun???

hehehe
thanks adik tyah... :)

nur ikhyar dee berkata...

@Silent Thinker

ala segannya...thanks ye...
saya terjah sekarang! zuppp...

nur ikhyar dee berkata...

@KK

ok ke?
thanks..
salam perkenalan

nur ikhyar dee berkata...

@slumberznanie

nanie...
thanks..
header orang bagi tu...hehehe

nur ikhyar dee berkata...

@mohd ridwan

wow!
smart eh?
macam tuan dia kan? kan? kan?

thanks...^_^