28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU!

Santai Bersama BEN ASHAARI



image

Salam Semua Pembaca....

Walaupun letih tahap gaban hari nie,tetap nak join segmen jugak walaupun lambat...harap masih sempat before abang Ben sampai umah,sekarang kat setiawangsa lagi (masa entri nie ditulis la)

SAYA PILIH GAMBAR NIE SEBAB...
sebab Encik Ben nampak CUTE je posing macam tu....hahaha... Serius laen bro ben!hehe. Tang mata yang tak tahan tue... ^_^. Nie entri berkaitan ada orang nak melagakan Encik Ben dengan seseorang... Siapakah itu?? sila TERJAh!

Sori la kalau aku kejap tulis abang Ben,kejap Encik Ben,kejap Pakcik Ben...gila-gila letih nie.... Lepas ni kena amik multivitamin la bagi kuat sket...

eh eh melalut...sambung lagi....

SAYA JADI BLOGGER sebab...
saya masa tu kena tamat kontrak,so jadi pengganggur dulu la... lepas tu atas galakan my fren si deQdeq, so saya pun luangkan masa jadi blogger sambilan,lama dah ada blog sebenarnya,tapi masa tu tak berahi lagi orang klate oyak...hehe

BLOG WAJIB MASUK...
adalah blog yang update masa aku buka blog. I mean yang update entri la,kan mula-mula tu tengok dulu sapa yang update...
tapi rasanya saya ketagih baca SINI, dan SINI la...


Sekian terima kasih....

26 ulasan:

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

c-tea berkata...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

fashah84 berkata...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy berkata...

Salam kenal, dari blog encik ben

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah kt blog akk..:)
http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. saya pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Sal Saari berkata...

salam gegar..da gegar blog awkk n follow juge

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

NiSha berkata...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com

Hanieqha berkata...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

nur ikhyar dee berkata...

@solo molo

jom gegar-gegar!!!

nur ikhyar dee berkata...

@c-tea

alhamdulillah...
do keep in touch k c-tea...

nur ikhyar dee berkata...

@fashah84

insyaallah...semoga fashah pun berjaya dalam dunia blogging ini juga..saya orang baru kat cnie...thanks dtg blog :)

nur ikhyar dee berkata...

@lenloy

salam berkenalan lenloy...
thanks datang sini... :)

nur ikhyar dee berkata...

@☀ Izzaty Hedry☀

hey pemberi header :)
thanks singgah blog akak...

nur ikhyar dee berkata...

@Fuuyooh

alamak pak aji datang...kena sopan-sopan la nie...hehehe.
thanks singgah cnie...

nur ikhyar dee berkata...

@SiS NaD

mekasih singgah blog ini...
marilah kita memeriahkan dunia blog malaysia...yeahhh!!1

(semangat)

nur ikhyar dee berkata...

@SiS NaD

eh nanti jalan-jalan sini lagi ye...

nur ikhyar dee berkata...

@Sal Saari

patut rasa bergegar je...hehehe
thanks follow,nantikan kedatangan saya ye :)

nur ikhyar dee berkata...

@Lulu caldina

yeah...jangan berputus asa dan yang penting jangan terlalu mengejar populariti,ikhlas itu utama... :)

nur ikhyar dee berkata...

@NiSha

nisha!!!!
thanks singgah and follow...
insyaallah kalau takde halangan,entri akan sentiasa diupdatekan...

nur ikhyar dee berkata...

@Hanieqha

nak lompat jugak... senyum senyum :)

cIk IRa NuR HeaRT berkata...

huhu...singgah sini n tmbh komen :)
kite serupa :)

pRiNCe berkata...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)