27 Mac 2011

siapa yang masih tercari-cari header????

Memandangkan aku baru ja dapat header percuma daripada Izzaty so mood untuk bercerita mengenai header ni masih lip lap lip lap.... Bila aku tengok komen,ramai rupanya yang dok mencari-cari header lagi,mungkin nak touch up bagi lagi menarik atau sekadar untuk menukar header lama...


So aku pun buat la sedikit research pasal header nie... Menakjubkan!!! Ramai rupanya yang sudi buat header secara percuma mahupun berbayar...fuh header pun boleh buat bisnes jugak ye...hebat! Ok ok...kat bawah nie ada beberapa website yang provide/korang boleh request header k...takpe tak kenal pun,kenal-kenalkanlah....hehe.










ada yang memang dok bagi header percuma,ada yang kena buat review dulu...macam-macam la... so buat faraaa halim...this entri is just for you :)

6 ulasan:

c-tea berkata...

huhu..oke gak tu..mahu cuba

amny.. berkata...

amni dpt header free....da puas ati daa..:)

nur ikhyar dee berkata...

@c-tea

sila -sila....

^_^

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

ye ke?????

nak g tengok la....

amny.. berkata...

kih3..header sesuai la ngn umo amni..

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

ye ek...baguslah camtu...header saya sesuai tak ngn umor saye??? :)