27 Mac 2011

tajuk: terharu.....

blog mama Ila...




blog amNy...

blog gigi

Tak sangka ada beberapa blogger yang sudi masukkan blog aku dalam bloglist diaorang... Walaupun aku tak jarang join bloglist or contest diorang anjurkan... kalau yang ada tag tu aku susah skit nak joinnya,rasa berat je nak tag orang,nanti menyusahkan pulak...huhu. Sangatlah terharu.... Kawan-kawan...thanks sangat-sangat.

sebenarnya aku pun cuba untuk masukkan blog-blog yang aku ikut dalam bloglist aku,jangan risau sebabnya tak perlu nak join apa-apa pun,tampal banner ke tag ke tak payah k.. cumanya aku kena la tengok blog mana yang rajin update tu,aku listkan...kalau blog yang tak rajin update aku masukkan,rugi la aku kan....

Insyaallah aku akan cuba masukkan blogger-blogger yang rajin komen dalam bloglist aku tu,tapi sebenarnya tak reti sangat pun,dulu aku pernah try masukkan bloglist tu semua,tapi mak ai panjang berjela...maybe kena buat dropdown menu or blog roll kot untuk jimat ruang... takpa2 pelan-pelan kayuh orang Kedah kata...hehe

Tapi sebenarnya takleh letak bloglist banyak sangat,nanti berat... "  Aku tak nak banyak banyak dah sbb loading akan jadi slow.."  kata Encik Ben

6 ulasan:

raudhah berkata...

salam sayang..cuba awk tgk kat bloglist saya ape ade...

mungkin kamu tak perasan sbb tak kunjung balas ke blog sweet pomegranates sjk 22 mac lps =)

Lulu caldina berkata...

masuk banyak takde masalah...setkan jer ikut suka, nak 5 boleh, nak 10 pun boleh..

amny.. berkata...

huhhuhuhu...:)

amni pon terharu..^^

nur ikhyar dee berkata...

@raudhah

raudhah!!!

sayang kamooo...kenapa saya boleh miss nie...huhuhu

ampun...

nur ikhyar dee berkata...

@Lulu caldina

eh ye ek lulu...

nanti saya nk tambah lagi la...

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

sabar ye amny... :)