26 Mac 2011

sabar sikit oiii....

Benci betul dengan orang yang kurang kesabaran nie, rasa berbulu ja tengok.. Adakah orang yang kurang sabar ini boleh dikategorikan sebagai panas baran juga??? Alhamdulillah dalam family aku takde yang panas baran sangat. Cuma yang kecik-kecik tu ja,belum matang lagi,so dimaafkan... 


Seharian hujan hari ni. Biasa la kalau hujan,perut mula berkeroncong meminta isi. Meminta isi pula bukan calang-calang isi, KFC kot... Mungkin disebabkan 'Hari Gaji' , perut pandai pula meminta KFC untuk santapannya malam nie... Macam biasa,sengih-sengih depan mak dgn abah,dapatlah wang ihsan RM35 untuk membeli KFC untuk 5beranak kami...


Sesampainya di sana,terus aku order take away dengan jayanya...siap demand ayam nak drumstick dengan tight(betul tak eja camni?) je ( memang suka request part ni je kalau beli ayam kfc). Sambil-sambil menunggu order disiapkan,tetiba rasa macam ada bodyguard kiri kanan. Eh apehal kau... Siap amik menu angkta ke belakang belek-belek lagi tu...berbekas aku. Tak reti sabar ke, tak reti beratur ke,tunggu ar turn ko..bukannya ramai customer pun kat kfc gurun nie...hampeh.. Dah la main langgar-langgar aku plak... Hangin. 


Aku pandang kiri kanan 2-3 kali,dapat order trus blah.. Bantutkan emosi je...


Aku yang panas baran ke diorang yang tak sabar??????

4 ulasan:

DeQdEq berkata...

deqdeq plak klu nak beli kfc m..mesti minta selain kepak, peha dan tight tu.

amny.. berkata...

xpe2..asalkan ayam KFC dapat masuk perut..:)

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

hehe deqdeq suka bahagian isi kot...orang diet kena makan bahagian isi yang tak banyak lemak ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

nasib baik la ayam kfc menyejukkan hati...kalau tidak...