11 Mac 2011

tiba-tiba hilang ingatan

aduh kau...penat memerah otak,pergi melawat sana-sini,pergi jenguk blog Encik Ben Ashaari, pergi ngorat Hanis Zalikha, even pergi tengok dEqDeq kena kentut pun still hilang ingatan juga. Macam mana nie,Encik Ben cakap kena update entri selalu... Tapi dah habis ikhtiar dah nie,idea g mana tah, trus blur sambil hilang ingatan...oh kenapa dengan saya???

Pernahkah kamu semua jadi seperti saya ini ? Pernahkah???
Apakah yang anda lakukan sekiranya ini berlaku????
Bagaimanakah caranya untuk mengatasi masalah ini????


tolong-tolong!

tolong KLIK ^_^

14 ulasan:

mie berkata...

waduh2!!
terclik la plak..
eheheee

DeQdEq berkata...

deqdeq pun terklik sudah.....

qeat hebohkan deqdeq kena kentut? huhuhuh

ummu uswah berkata...

just cool down. buat je la keje lain dulu.

Ila berkata...

selalunya wat tak tahu je....hehhee

Dda Ly berkata...

hihii gi main air dlm bilik air dulu...nyanyi2 sket..nnt datang la ilham tu..

meh ke rumah..
~plastic surgery follow up~
keep in touch ye..♥♥♥

amny.. berkata...

hilang ingatan??
die menghilang p mana??

ehehhe

new entry "amaran bencana alam"

gigiAriEma berkata...

huhu ce gigit2 pe2 msti mai idea punya... ngeee

nur ikhyar dee berkata...

@mie

la...
terklik ka?
mekasih :)

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

deqdeq pun???
mekasih na... hehehe
(jahat)

jangan marah deqdeq,nanti kena jual....

nur ikhyar dee berkata...

@ummu uswah

tu la..pergi jalan-jalan amik angin kat luar dulu...pastu baru ok ckit..

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

buat tak tahu ye???
hrmm...boleh try jugak nie..hehe

thanks!

nur ikhyar dee berkata...

@Dda Ly

alang-alang nyanyi,karok terus la...hehehe

thanks dear!

nur ikhyar dee berkata...

@amny..

rasanya dia pergi kat amny kot...

takpun dia lari ke mencik panda...

*_*

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

nak pergi gigit gigilah...
hehe

cakap pasal gigi ni ngilu ja rasa...

^_^