28 April 2011

takde entri pun trafik cenggini ha!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah lama kagum dengan owner blog ni lepas Ben Ashaari. Takde entri pun statistik blog dia macam ni ha...




Korang kalau tengah bermuram durja ka, berdukacita ka, putus cinta ka,silalah menjenguk blog beliau. Gerenti terobat hati..hehe

8 ulasan:

amny berkata...

diekan dikenali ramai..kita ni spe laa bagi die..T__T

Ila berkata...

best je kan kalau gitu...
Jom Baca KFC Chicken Chop

Qaseh dalia adelia berkata...

WAU HEBAT

Hafriz Mohamad berkata...

jauh nk smpai tahap mereka..
aduss..
xkire.. jnji tulis! ngehehe..

nur ikhyar dee berkata...

@amny

tu la kan...bila la nak jadi macam tu...huhu

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

mesti la... takde entri pun puluh2 juga yang online..

nur ikhyar dee berkata...

@Qaseh dalia adelia

TERBAEK!

nur ikhyar dee berkata...

@Hafriz Mohamad

SETUJU!

jANji update kan???

(kalau tak malas haha)