27 April 2011

Kita Tengok Siapa Yang Kena... ^__^


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Korang ada baca entri melekat aku tak pasal ni? Ha kalau tak baca lagi, sila pergi BACA sekarang... Okey lepas tu ada lagi entri pasal lagi RM5 nak boleh cash out kan??? tak baca jugak... haip haip nak kena nie... okey pergi baca cepat!!!!!!



Hari nie, dah cukup RM5. 



So aku dah cash out tadi, tunggu pengesahan dari pihak iPanelonline je...
Benda ni tak mengganggu Nuffnang LANGSUNG. kita just menjawab survey yang dihantar kepada kita dan kita akan diberi point/mata untuk dikumpulkan. 500 mata = RM5. Lagi banyak jawab survey,lagi banyak la mata yang dapat dikumpulkan.. Boleh la korang tebus mata nanti dalam bentuk wang tunai.. 

Ramai yang tak percaya. So sekarang aku nak buktikan.. Aku tak nak kita hanya mengharap rezeki daripada satu jalan sahaja padahal ada banyak jalan lagi yang kita boleh dapatkan rezeki tu, dan yang penting dari jalan yang betul.

Daftar je dulu, free tak kena bayar pun..nanti bosan-bosan korang leh cuba jawab soalan survey dia,dan tengok mata korang bertambah tak,then kalau cukup 500 mata,try cash out tgk... OK? 

sama-samalah kita berusaha dan berjaya...

6 ulasan:

cik ayin berkata...

jgn lupa belanja ye..heee

amny berkata...

waahhh..besnyee..^^

Ila berkata...

akak dah cash out dah...dapat RM100...dah lama daftar benda ni...
Jom Baca Kuatnya pengaruh kawan

nur ikhyar dee berkata...

@cik ayin

jom2..!

hehehe....

nur ikhyar dee berkata...

@amny

join la amny...

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

ye ke akak?
wah... semangatnya nak jawab survey lagi..huhu