30 Jun 2011

^____^ BOLEH BUAT DUIT JUGAK NIE...

BUAT DUIT TANPA TINGKAT TRAFIK [ iPanelonline]

+GAM KAT SINI SAMPAI AKU RASA NAK BUANG+
entri bergetah ada kat bawah.... *_*



iPanelonline nie merupakan website yang membuat survey daripada syarikat-syarikat yang terlibat... Nadia yang promote and bagi link,dan aku pun nak kongsikan juga dengan korang semua...... Tak perlu pun trafik tinggi-tinggi semua boleh join... Dan tak payah nak pasang banner ke apa ke... Mudah sangat...

Ikut step nie untuk jana pendapatan




REGISTER
1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang gi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50


MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT
1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima 2 survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 600 mata = RM 6.00)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu...

1) Korang klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan...





Ramai dah dapat duit dengan iPanelonline ni... Tak caye??? Rujuk bro kita ni... [Earncent.com]



Apa lagi... Jomla join...

boleh klik SINI untuk join.... ^_^



pssst: ini saya edit dari blog NADIA, SAIFUL NAZMI dan Earncent.com

70 ulasan:

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

akk zaty kopi ayat akk ney k..:).. xda idea lh nk taip.. mule naaa...;D

nur ikhyar dee berkata...

boleh je dik...amik2...hehe

Dda Ly berkata...

thanks for sharing..:)

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

nur ikhyar dee berkata...

@Dda Ly

buat air siap2 tau,nak pegi melawat umah Dda Ly nie...

^_^

Lulu caldina berkata...

hahaha apa jer mengenai duit, lulu nak ambik tahu..ekeke, TQ info ni

wanie berkata...

uits....duit2....hiksss

nur ikhyar dee berkata...

@Lulu caldina

amik je lulu...heheh
sama-sama kita saling membantu ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@wanie


mata dah keluar camni ha $$$$$$

^_^

Faztee Danisha berkata...

nak gak le..boley

fahmie firas berkata...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

... berkata...

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

haha~
lulu pun datang sini cari duit. ekeke~ =p

apisv2 berkata...

thanks for info;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
awak nanti kaya belanja gua makan kefc tau

nur ikhyar dee berkata...

@Faztee Danisha

boleh boleh..
amik je k... ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@fahmie firas


saya sudah mengegarkan blog awak...yeahhh!!!

nur ikhyar dee berkata...

@fahmie firas


saya sudah mengegarkan blog awak...yeahhh!!!

nur ikhyar dee berkata...

@...

insyaallah saya akan pergi baca walaupun lambat!
maaf ye ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@apisv2

welcome :)

nur ikhyar dee berkata...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

owh...
momantai momantai...

✿....rossa alina....✿ berkata...

saye ade join survey jugak tp yang lain la..bkn yg ni..hihihi.. :)

fyna berkata...

tak effect kt nuffnang ke dear?






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Firdaus Kasim berkata...

saya dah daftar.. akak dah brapa point dah? hehe.. akak dah daftar says.my? dia x jejas nuffnang kan?

Entri paling polular firdauskasim.com :
Hukum memakai contact lens

faraa halim berkata...

duet,duet,duet haha

Firdaus Kasim berkata...

yes! boleh lah terus guna says.my.. tp npe ada ckp dia efek status nuffnang kak?

Firdaus Kasim berkata...

kak, ok x iklan says.my kt blog sy?

Salah satu entri paling hot firdauskasim.com
Cara-cara menambahkan ketinggian badan

I am DiDa berkata...

slm singgah & follow.. (",)v

nur ikhyar dee berkata...

@fyna

takkk
insyaallah

^_^

nur ikhyar dee berkata...

@Firdaus Kasim

point baru 100lbh,tak rajin nak menjawab...huhu

nur ikhyar dee berkata...

@faraa halim


$$$$$$$$$$$$$$$

^_^

nur ikhyar dee berkata...

@Firdaus Kasim

tak pasti la dik..cuba adik survey-survey dalam google tgk...

nur ikhyar dee berkata...

@Firdaus Kasim


ok je...tapi macam tak perasan ada says.my tu...hehe

sori :P

nur ikhyar dee berkata...

@I am DiDa

singgah je DiDa?
hehehe

thanks singgah sini...

Miecyber berkata...

Den nak torai jugaklah...


Tandas segera

nur ikhyar dee berkata...

@Miecyber

torai jangan tak torai :)

adan berkata...

wah.. info menarik..! bagi awak kaya lu.. pastu belanja saya makan er.. ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@adan

saya dah kaya dah pun..
di mana ada kemahuan,di situ ada jalan..

Nurul Aula berkata...

Wah… toche toche sebab share nie best gak pasal duit2 nie ehehe:)

Kalo nak tau tips kesihatan leh baca2 kat belog saya eh! Best2 share banyak2 pasal nie eik!

Love,
Mommy Razim

Jebon berkata...

Jebon gegarkan blog ni hehe. Salam dari Kumpulan 7 :D

shah berkata...

best nih...nak cubalah..

Henry Zackery berkata...

nak join gak la :)

GEMPAR !! Blackberry Terbaru Boleh Baca Isi Hati

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

nur ikhyar dee berkata...

@Nurul Aula

hehehe
ur welcome Mommy Razim :)

nur ikhyar dee berkata...

@Jebon

wow jebon datang menggegar...
salam gegar :)

nur ikhyar dee berkata...

@shah

cuba la..tak rugi...untung lagi ada..

nur ikhyar dee berkata...

@Henry Zackery

join cepat!!!!
lagi lambat lagi rugi...

nur ikhyar dee berkata...

@SiS NaD

thanks sis nad datang sini :)

CIK TOM berkata...

macam best je..nak join jugaklah..boleh kumpul duit untuk bayar hosting tahun depan..hehe

cik ayin berkata...

thx for the info kak ;)

nur ikhyar dee berkata...

@CIK TOM

join ciktom join..kalau rajin jawab bleh dapat lagi banyak..

nur ikhyar dee berkata...

@cik ayin

u'r welcome ayin ^__^

cpahniza berkata...

btoi ka ni? huhu

Naz berkata...

salam sis...
sy dah terima hadiah misteri tu. thanks ya....

Ainnur Afiffah :) berkata...

1st time ke sini..

follow akak.. :))

Chegu Zubir berkata...

Salam new blogger..truskan menulis memeriahkan dunia blog

jom join
Segmen : Mari Promote Blog

im new folower of u

Mr iZzo (^^,) berkata...

join jugak...terbaik! xsalah cuba..free je pn..



saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye



http://themrizzo.blogspot.com

gigiAriEma berkata...

yunk...nape gigi try buat xboleh2 pun...huhu..cane...

FARAH LIYANA berkata...

cmne akak tebus mata iphone online? sy dah ade 850 point. tp tak reti nak tebus, dah buat akaun paypal. kalau kita tebus tak guna akaun boleh tak?

ain dzaya berkata...

mmm..mmg kena ada akaun paypal kew?

nur ikhyar dee berkata...

@cpahniza

betulllllllllll... :)

nur ikhyar dee berkata...

@Naz

orait.. :)

nur ikhyar dee berkata...

@Ainnur Afiffah :)

Ainnur, keep in touch k...thanks follow :)

nur ikhyar dee berkata...

@Chegu Zubir

Insyaallah..sama-samalah kita ^__^

nur ikhyar dee berkata...

@Mr iZzo (^^,)

betul tu Mr iZzo... benda free, tak rugi join kan..

nur ikhyar dee berkata...

@gigiAriEma

tak leh lagi ke gigi?huhu

nur ikhyar dee berkata...

@FARAH LIYANA

akak ada buat entri pasal ni dik, rujuk entri tu ye...

nur ikhyar dee berkata...

@ain dzaya

yup. Mandatory kena ada... ^__^

[sutera kasih] berkata...

sy tak dpt2 register..asyik error..sabar je lahh..ada siap2 tau x cara nk delete acc paypal?


*tq singgah & bg komen :)

Jijimon berkata...

oficialy tag..pliz o join it isist here :-
http://bondofexcellence.blogspot.com/2011/06/segmen-perumpamaan-cinta.html

bunga berkata...

nak leh??

SRenungan berkata...

salam akak..
saya nye iPanel x boleh link ke paypal la..
cm mna ya.. :)