09 Mei 2011

Somebody Help Me Please!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera (sempat jugak tu)

Hari tu kan, aku kan dah beli milkadeal punya coupon, tapi kan, aku lupa nak print... Pastu  bila aku sign in nak print kupon aku tengok-tengok dah takde! huhuhuhu Macam mana ni..? Aku dah hantar email tanya pihak milkadeal tapi takde balasan, dah la aku purchase 2 coupon... Aku ada bukti ini sahaja...


Macam mana nak buat? Ada sesiapa boleh tolong tak???

2 ulasan:

Lulu caldina berkata...

maaf kak, lulu tak dapat tolong sebab tak pernah buat pembelian kat situ lagi..huhu

Tanpa Nama berkata...

kyat,milkdeal ni dia pnya pgram xsama mydeal ek..sbb aku bc psl mydeal..kupon bleh reprint..xpun kontek dorg..smlm pas bc trgt gk nk tnya hg..tp dh lwat sgt lak..-shiela nasir-