21 Februari 2011

*Contest Kucing paling Comel*




Bukan semua kucing comel ke? hehe

Honestly saya tak minat kucing,saya tak suka kucing... Pencinta kucing semua jangan marah ye dengan statement saya ini. Bukanlah bermaksud menghina tetapi saya lebih menyukai makhluk bijak yang juga comel iaitu arnab. Saya membela 10 ekor arnab dewasa dan arnab kanak-kanak (arnab kanak-kanak??????) arnab kecil ada 6 ekor... Arnab ni tak ngam dengan kucing. Sebabnya kucing selalu datang takutkan arnab saya dengan lenggang lenggoknya,dan arnab saya akan terus menghentakkan kaki ke tanah sebagai tanda amaran...

By the way,bukan nak bercerita tentang arnab,tapi kucing. ni kalau dalam periksa dah pasti tak lulus sebabnya keluar tajuk.nghehehe...

Kucing ni adalah kucing dekat rumah ndak aku. My kazen (timah) yang beli dan bela,sebabnya keluarga ndak saya sangat2 cintakan binatang... Semua binatang ada dibelanya..

masa kecik2 lagi cumel tau kucing ni,nanti i cari video dia lompat2...hehe. Sebab comel,i pun amik gambar. Deqdeq...ni la kucing yang dulu kami tunjuk kat deqdeq gambaq tue,la ni dah besaq dah...




takde perasaan tgk kucing. so tak tau nak cerita apa lagi...

done!

tag?

semua follower lah... ^_^

4 ulasan:

apisv2 berkata...

time ksh sbb join contest nie;D
goodluck;)

DeQdEq berkata...

hahahahah....berjaya tag org ak suka kucing..

mmg comei la kucing ni....gemok dan gebu...

nur ikhyar dee berkata...

@apisv2

sama-sama

bonus mark ada tak??
hehe

nur ikhyar dee berkata...

@DeQdEq

hehe

tetap tak suka kucing

^_^