20 Februari 2011

padan muka saya..hihi



Header tu tiada makna apa-apa kerana saya tidak sempat untuk menyertai segmen Saya Seorang Blogger Yang Aktif anjuran Ben Ashaari..

Apo kan daya,time pukul 8.00-11.00 tadi memang time aku tak suka nak melayari internet sebabnya slow bapak ah connection dia...

tadi siap hang lagi..hajatnya nak join contest yang deqdeq tag. 2 contest beb.. Pastu nak join segmen abang ben sama,dah lambat slow macam siput nangka ja line pun,aku p layan Merlin dulu... Pastu cepat-cepat terjah blog abang ben dan terpampang di situ -TUTUP SUDAH-

Keciwa...

Tapi takpa maybe next time aku akan segera join lagi segmen-segmen anjuran http://www.benashaari.com/

2 ulasan:

cik ayin berkata...

huhuu :p

nur ikhyar dee berkata...

takpe

next time mesti cepat-cepat join :)