11 April 2011

Berkesan atau Tidak, INILAH BUKTINYA!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Lepas bayar yuran Rm10, aku jadi bersemangat dan berkobar-kobar pulak...heheh. Eh eh yuran apa? Sila jenguk link ni kalau nak tau ^_^. Maaflah aku tak reti nak buat entri ni jadi macam serius sikit...

Kelmarin aku ada share dengan korang kan aku punya trafik selepas join JENAMAX AL FAHANI ni. Tak baca pun?? ish..ish kejam. Takpe aku tunjukkan lagi dekat korang kelmarin punya trafik lepas aku join JENAMAX AL FAHANI dengan hari ni punya..


KELMARIN 10 APRIL 2011


HARI INI 11 APRIL 2011


SUMBER TRAFIK

TERBUKTI KAN?? TUNGGU APA LAGI...JOIN SEKARANG!




^_________^




22 ulasan:

Miecyber berkata...

Perkongsian yamn menarik.Thanks.

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

Sharinginfoz berkata...

seronok betul ramai visitors kan

feyus berkata...

Tahniah, visitor makin meningkat.Teruskan berblogger.
Auslogics Disk Defrag software pantas

Haw berkata...

bab bayar tu yg aku malas sikit tuh!

Aishah Rahman berkata...

Kalau join benda ni, nuffnang tarik status gliterri tak?

Aishah Rahman berkata...

Kalau join benda ni, nuffnang tarik status gliterri tak?

Ila berkata...

dah lama join dah tp tak aktif pun...hehee

phreak-id berkata...

Jap.. jap.. amende ni? Iframe ke?


Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

nur ikhyar dee berkata...

@Miecyber

sama-sama ^_^

nur ikhyar dee berkata...

@Sharinginfoz

alhamdulillah...

nur ikhyar dee berkata...

@feyus

once blogger,forever blogger...
*apa aku mencarut ni?*

nur ikhyar dee berkata...

@Haw

bagi topup RM10 je encik Haw..untuk admin kontek kita
huhu

nur ikhyar dee berkata...

@Aishah Rahman

alhamdulillah,setakat nie takde lagi...

nur ikhyar dee berkata...

@Aishah Rahman

kalau nuffnang nak tarik,baik die tarik blog yang siarkan banyak2 iklan such as heartbeat and so on kan...

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

Ila!
kenapa tak aktif???

nur ikhyar dee berkata...

@phreak-id

Iframe? apakah itu?
ini adalah penjana trafik..kot..huhu

Tanakwagu berkata...

hemm bestnta dapat duit online
dapatkan hosting n domain termurah Terhad

zis berkata...

ahakzzz..

skarang ni ramai zis tgk pakai benda ni..tak melanggar TOC churp2 dan nuffnang ke benda ni?

mufami berkata...

huu lumayan..RM10 berapa hari?balik modal tak?

KiD berkata...

teknik ape lak kali ni... banyak window kuar.. huh!

amny berkata...

peeerrhh!!! sampai beribann..huisshh!!

miss ryrinn berkata...

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-info-penuh-pkcjenamax-al-fahani.html

jom bace !