12 April 2011

ATTENTION TO: 25 Follower Terawal Blog 'Segalanya Mungkin'

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Sahabat Semua...

Di kala sibuk dengan mengganda-gandakan earning churpchurp aku, sempat lagi aku nak ingatkan rakan-rakan pengikut blog ini terutamanya pengikut blog yang 25 terawal tu. Masih ingatkah lagi anda dengan entri " hadiah misteri untuk follower terawal" ? Masihkah? Ataupun nama anda ada tersenarai pada entri ini " senarai 25 follower terawal blog segalanya mungkin" ?

Harapnya anda-anda semua ALERT dengan update terkini ye,sebabnya semua hadiah misteri tersebut akan dihantar kepada anda very-very soon ya...

Kasi tengok sikit itu hadiah...

saja aku conteng sebab dengki..muahahaha
  

6 ulasan:

Ila berkata...

alah,konpem ila tak dapek hadiah tu..hehehe

al fahani berkata...

yg ke 236 agak2 ade can x? huhu

amny berkata...

yes3..amni dapatt..^^

nur ikhyar dee berkata...

@Ila

ala ciannya..
takpe nanti Ila tunggu kita buat contest/GA okeyyy.. :)

nur ikhyar dee berkata...

@al fahani

jawapannya....TAKDE..hehehe

nur ikhyar dee berkata...

@amny

bertuah tu...just jadi follower terawal je bleh dapat hadiah :)