10 April 2011

Earning Churpchurp Berganda-ganda

AMARAN: GOSOK DUA DUA BIJI MATA DULU BEFORE BACA. 






ASALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA


Mula-mula dulu,memang excited gila masa buat blog ni,tambah-tambah time tu elok-elok ja aku start berblogging,keluar surat khabar pulak bertajuk 'Blogger Raih RM1 juta..." . Apalagi,semangat membuak-buak ja untuk sama-sama berjaya... 


Rupa-rupanya,susah juga nak menambah pendapatan melalui blog nie,kena bertatih-tatih sampai la berjaya. Aku? Baru tahap meniarap kot,nak update entri pun malas... Jujurnya tujuan sebenar aku berblogging,untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Betul . Aku seorang graduan yang belum bekerja... Kalau kerja pun ikut kontrak ja... So untuk teruskan hidup,aku terpaksa cari alternatif lain untuk tambah pendapatan aku walaupun sedikit... 


Masa aku rajin untuk blogwalking tadi,aku terjumpa satu tajuk yang menarik. "Kencang: Perhatian Kepada 27 Orang Pengguna Churpchurp Terpantas" oleh cik Angin. Entri yang menceritakan bagaimana cara untuk mendapatkan trafik tinggi DAN menanbahkan earning churpchurp anda... Sebenarnya aku sendiri pun tak berapa nak faham,dan aku tinggalkan komen kat entri tersebut.. Inilah balasannya :











Sebabnya cik Angin cakap masih ada peluang lagi,so aku pun cuba ja. Mana tahu ada rezeki kan...


Langkah mudah :


1) KLIK website nie


2) klik easy earn money yang terletak di bahagian atas blog


3) Isi borang pendaftaran dan submit


4) Check email pengesahan anda


5) Lakukan pembayaran RM10 seperti di dalam email atau seperti berikut: 

Untuk pembayaran RM10, pihak admin telah memudahkan anda dengan tidak perlu bank in duit (macam tak berbaloi nak pergi bank in duit RM10 sahaja kan?). Anda hanya perlu bayar menggunakan kaedah topup sahaja.


Taip nombor siri topup* 2 jenis Rm5 setiap satu --> NAMA --> URL blog --> URL churpchurp --> hantar ke 0128347123


contoh: 1234567892 Hotlink RM5 9876543211 Celcom RM5 nama: ADIRA url blog: http://ilusi.blogspot.com url churp2: www.churpchurp.com/adiRa/share -->hantar ke nombor di atas.


Saya ingatkan anda supaya sms/call tanya dulu admin untuk maklumat lanjut atau jika anda tidak yakin. Insyaallah admin akan menjawab dengan segera...  


Dari semasa ke semasa, pihak admin akan kerap sms anda untuk tanya perkembangan trafik dari blog beliau..   Lepas je aku join benda nie,inilah hasilnya :



Apa pun,silalah korang contact dulu saudara admin 0128347123 atau cik Angin 0147560035 jika terdapat sebarang kemusykilan

TERIMA KASIH




nota cinta: buat apa mengharap pada yang tak sudi....

11 ulasan:

Rafi Nilhan berkata...

ooh.. pakai advertlets.. churp2 tu camne eh?

Miecyber berkata...

Tips yang hebat...Makasih sobat...

Tandas segera

ZATTY berkata...

slm ziarah & follow. :)

nak tanya, churpchurp tu mcm mana eh? sy tak fhm lah...

feyus berkata...

Boleh pakai ke cara ni?
Mak Nyah n Gay cuba nak Add FB gua

nur ikhyar dee berkata...

Churpchurp renew kempen Exora. Tawaran RM800. Join cepat boleh dapat untung banyak!!

sabree hussin berkata...

apa yang dah berlaku? dia naikkan traffik guna apa

phycrewz berkata...

bole pakai ke gini? xkena BAN ke?

jom tgk ni..
Download IE9 yang Laju!!

josrevalution berkata...

salam kenai disini...(0_0)..wow..best nie..tapi nak tahu dalam masa sehari bearape bnyak aje trafiik mengikut goe counter..cnth-sehari 200 visits..sebb aq guna satu trik naik kan traffik sehari dapat 200lebih kengkadang sampai 300..dan ini percuma..tnpa byaran..opss..nak bgtau..dah folo u blog..pls folo back yer..tq..

riffzam berkata...

ok.akan mencubanya! :)

cara buat duit melalui internet berkata...

thanks 4 info..i like:-)

Fadhilah Yunus berkata...

betul ke boleh cara macam ni?